APLISENS

Oddeľovače (separátory)

Výstupný tlakový signál je bezpečne prevedený do pripojeného tlakomera pomocou špeciálnej kvapaliny, ktorá oddeluje tlakomer od nebezpečných parametrov média. Separátor zabezpečuje ochranu tlakomera pred vysokou teplotou, zvýšenou viskozitou, znečistením, vibráciami a pulzovaním tlaku. Vďaka tomu je meranie tlaku presné a spoľahlivé.
  • Pre agresívne médiá
  • Pre potravinárstvo
  • Pre vysoké teploty

S-RC - Oddělovacie membrány

SANITARY - Potravinářské připojení

S-MAZUT - Oddělovacie membrány

S-COMPCH - Oddělovacie membrány

S-CH - Oddělovacie membrány

S-T - Oddělovacie membrány

S-P - Oddělovacie membrány

Vybraná varianta

Vybraná varianta

Špecifikácia

Materiál Nerezová oceľ 316L
Teplota média do 150 °C
Teplota média od -30 °C
Tlakový rozsah max. 40 bar
Tlakový rozsah min. 0 bar

K stiahnutiu

Popis produktu

Výstupný tlakový signál je prevedený do pripojeného tlakomera (prevodník tlaku, manometer prostredníctvom manometrovej kvapaliny) pomocou kvapaliny medzi membránou separátora a tlakomerom. Úlohou separátora je oddelenie tlakomeru od nebezpečných parametrov charakterizujúcich médium a to takým ako sú:

· Nízka alebo vysoká teplota, zvýšená viskozita, znečistenie

· Vibrácie inštalácie (u vzdialenej separácie)

· Pre tlakomer škodlivé pulzovanie tlaku

Príslušenstvo

Objednávacie číslo Materiál Teplota média do Teplota média od Tlakový rozsah max. Tlakový rozsah min.
Nerezová oceľ 316L
160 °C
0 °C
160 bar
0 bar
Nerezová oceľ 316L
200 °C
-30 °C
10 bar
-1 bar
Nerezová oceľ 316L
315 °C
-10 °C
70 bar
0 bar
Nerezová oceľ 316L
200 °C
-30 °C
600 bar
0 bar
Nerezová oceľ 316L
100 °C
-30 °C
16 bar
0 bar
Hastelloy, PTFE, Nerezová oceľ 316L, Tantal, Titán
250 °C
-30 °C
40 bar
0 bar
Nerezová oceľ 316L
150 °C
-30 °C
40 bar
0 bar
Nerezová oceľ 316L
150 °C
-30 °C
40 bar
0 bar

Vybraná varianta

Vyberte variant v zozname

Kontakt
Nataliya Mykyta

Interná podpora predaja

+421 332 400 160

Poslať e-mail Poslať e-mail

Zákaznícky servis

Kontaktujte nás:

phone +421 332 400 160

Poslať e-mail Poslať e-mail